Έρχονται νέες υπηρεσίες στο MEGA

You are currently viewing Έρχονται νέες υπηρεσίες στο MEGA

Μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter ο Kim Dotcom ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προσθέσει νέες υπηρεσίες στην cloud υπηρεσία του διαμοιρασμού αρχείων MEGA.

Το επόμενο διάστημα λοιπόν το MEGA θα αναβαθμιστεί με υπηρεσίες ασφαλούς email, chat, video αλλά και mobile υπηρεσίες. Όπως αντιλαμβάνεστε ο Kim Dotcom έχει πολύ μεγάλα σχέδια για το MEGA και το σημαντικό είναι ότι το θεωρεί προπύργιο της ιδιωτικότητας των χρηστών στο διαδίκτυο μιας και το αποκαλεί ο ίδιος The Privacy Company.

Μεταξύ άλλων μας ενημέρωσε ότι το MEGA δέχεται πλέον πληρωμές μέσω του ψηφιακού νομισματικού συστήματος Bitcoin.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση