Η Google προσφέρει δωρεάν 15GB χώρου σε Gmail, Drive, και Google+

You are currently viewing Η Google προσφέρει δωρεάν 15GB χώρου σε Gmail, Drive, και Google+

Η Google ανακοίνωσε εχθές ότι πλέον θα ενοποιηθεί ο χώρος που προσφέρει δωρεάν η εταιρεία στις υπηρεσίες Gmail, Google Drive και Google+.

Σύμφωνα λοιπόν με post το οποίο ανέβηκε στο επίσημο blog του Google Drive πλέον αντί να έχετε 10GB διαθέσιμα για το Gmail και 5GB διαθέσιμα για το Google Drive και να χρησιμοποιείτε για παράδειγμα μόλις 2GB στο GMail έχοντας ανεκμετάλλευτα τα υπόλοιπα 8GB θα μπορείτε πλέον να έχετε συνολικά 15GB για να χρησιμοποιήσετε και στις δύο υπηρεσίες.

Ενδιαφέρουσα η νέα προσέγγιση από την Google όσον αφορά τη διαχείριση του χώρου, κάτι που ίσως επιτρέψει σε ακόμη περισσότερους χρήστες να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της εταιρείας συνδυαστικά.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση