Η Volkswagen δημιούργησε τη γρηγορότερη διαφήμιση στο YouTube [VIDEO]

You are currently viewing Η Volkswagen δημιούργησε τη γρηγορότερη διαφήμιση στο YouTube [VIDEO]

Οι διαφημίσεις στο YouTube έχουν γίνει καθημερινότητα για τους χρήστες χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι εκείνα τα 5 δευτερόλεπτα μέχρι να έχουν τη δυνατότητα προσπέρασης της διαφήμισης δεν εκνευρίζουν. Η Volkswagen το σκέφτηκε καλά και έφτιαξε την γρηγορότερη διαφήμιση στο YouTube.

Η συνολική της διάρκεια είναι μόλις 2 δευτερόλεπτα, σίγουρα δεν προλαβαίνει να σας εκνευρίσει, ενώ φαίνεται πως έχει καλύτερα αποτελέσματα διαφημιστικά αφού κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Και επειδή η Volkswagen είναι κατασκευαστής αυτοκινήτων και η διαφήμιση η πιο γρήγορη μέχρι σήμερα στο YouTube εκεί διαφημίζεται το νέο Golf GTI. Το τμήμα marketing της Γερμανικής εταιρείας μάλλον πρέπει να νοιώθει περήφανο αφού φανταζόμαστε ότι θα δημιουργήσει σχολή η συγκεκριμένη διαφήμιση.

Δείτε παρακάτω το video που ακολουθεί και θα λυθούν όλες οι απορίες σας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση