Νέο site για το Πλαίσιο

You are currently viewing Νέο site για το Πλαίσιο

Το νέο site της αλυσίδας καταστημάτων Πλαίσιο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον αέρα με φρέσκο design και περιεχόμενο για του χιλιάδες επισκέπτες του.

Το νέο site έχει αυξημένη λειτουργικότητα μιας και προσφέρει άμεση πρόσβαση με ένα κλικ στις 304 κατηγορίες προϊόντων της εταιρείας. Πλέον υπάρχει δυνατότητα κράτησης προϊόντος με παραγγελία από το internet και παραλαβή της από όποιο κατάστημα της αλυσίδας επιλέξει ο χρήστης. Τέλος το νέο site έρχεται με ενσωματωμένο blog από το οποίο οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται με πληροφορίες από τον χώρο της τεχνολογίας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση