Νέο web site για την Olympic Air

You are currently viewing Νέο web site για την Olympic Air

Ένα ολοκαίνουργιο, σχεδιασμένο από την αρχή web site διαθέτει πλέον η Olympic Air, ένα site το οποίο έγινε πραγματικότητα σε συνεργασία με τη λinakis digital.

Τεχνολογικά το νέο web site της Olympic Air βασίζεται στη πλατφόρμα CMS Sitecore και σε περιβάλλον φιλοξενίας Microsoft Azure και ολοκληρώθηκε από τη λinakis digital η οποία και είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της πλατφόρμας Sitecore CMS. Το νέο web site σε εικαστικό επίπεδο είναι καλαίσθητο, αναδεικνύει την εταιρική ταυτότητα της Olympic Air και … μυρίζει Ελλάδα.

Ήδη από την πρώτη σελίδα του olympicair.com ο επισκέπτης θα βρει εφαρμογές οι οποίες του επιτρέπουν να κλείσει εισιτήρια, να κάνει web chek-in ακόμα και αλλαγή της κράτησης του. Επιπλέον θα εντοπίσει τις τρέχουσες προσφορές της Olympic Air για πτήσεις σε ιδιαίτερα συμφέρουσες τιμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νέο web site της Olympic Air αποτέλεσε σημείο αναφοράς στο συνέδριο «Digital Travel», που διοργάνωσε η Sitecore, στις 24 Απριλίου, στο Παρίσι. Το olympicair.com συζητήθηκε για τη λειτουργικότητα, τη δυνατότητα παραμετροποίησης, αλλά κυριότερα για την ευκαιρία που προσφέρει στην εταιρεία να χωρίζει το κοινό-στόχος της σε διαφορετικά σύνολα και να απευθύνεται σε καθένα ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση