Προσθήκη “Quick Actions” στο Gmail από την Google

You are currently viewing Προσθήκη “Quick Actions” στο Gmail από την Google

Στο συνέδριο Google I/O 2013 είδαμε να παρουσιάζονται πολλές αναβαθμίσεις, πολλά νέα ΑΡΙs, νέες εφαρμογές και δυνατότητες στις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες και όλοι όσοι έχουμε Google+, ένα ανανεωμένο περιβάλλον περιήγησης και εργασίας

GmailTab960

Μια από αυτές τις αναβαθμίσεις και αλλαγές, έκανε την εμφάνιση της με την μορφή μιας λειτουργίας που ονομάζεται “Quick Actions” και μας βοηθά να οργανώσουμε τις δραστηριότητες μας μέσω μιας ψηφιακής λίστας.

Το Gmail μας θα αναγνωρίζει αυτόματα τους τύπους των μηνυμάτων που δεχόμαστε και θα μας υποδεικνύει τον συντομότερο και ευκολότερο τρόπο για να απαντήσουμε σε μια πρόσκληση ή ένα αυτοματοποιημένο mail κάποιας υπηρεσίας, όλα απο τo Inbox Tab του λογαριασμού μας.

GmailAutoMess960

Πολλές αυτοματοποιημένες διαδικασίες αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους σύντομα, μέσα στο οικοσύστημα της Google.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση