Το Copy της Barracuda Networks χαρίζει 15GB στο “νέφος”

You are currently viewing Το Copy της Barracuda Networks χαρίζει 15GB στο “νέφος”

Η Barracuda Networks ανήγγειλε πριν λίγο καιρό μια νέα υπηρεσία δωρεάν “cloud” αποθήκευσης με το όνομα Copy. Τώρα έρχεται να δώσει μια νέα πνοή στην υπηρεσία αυτή και αυξάνει τον δωρεάν αυτό αποθηκευτικό χώρο από 5GB σε 15GB

Εμπνευσμένη, σύμφωνα με τον Guy Suter της Barracuda, η κίνηση αυτή από την πρόσφατη ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου της Google, η οποία έδωσε στους χρήστες της ένα ενιαίο χώρο 15GB που είναι προσβάσιμος από όλες τις υπηρεσίες της ταυτόχρονα.

Copy15gbFair960

«Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι χρειάζονται αρκετό χώρο για αποθήκευση, ούτως ώστε να κατανοήσουν πλήρως τα οφέλη του “νέφους”. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να μπορούν να ελέγχουν τι αρχεία συμψηφίζονται στον χώρο αυτόν. Από μέρους μας, ο νέος ελεύθερος χώρος των 15GB του Copy αποσκοπεί στο να βοηθήσει οι χρήστες να κάνουν καταπληκτικά πράγματα.”

Το Copy επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν 5GB για τους ίδιους και κάθε πρόσωπο που θα φέρουν στην νέα αυτή υπηρεσία, με τον μέσο όρο να φτάνει κάπου στα 60GB για ένα μέσο χρήστη και αρκετά TBs για τους πολύ “θερμούς” υποστηριχτές του.

CopyApp960

Η εφαρμογή [client] του Copy είναι συμβατή με Windows, OSX και Linux και προσφέρει υποστήριξη για iOS, Android και σύντομα Windows Mobile.

Επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν και να μοιράζονται οποιουδήποτε είδος αρχείου, συμπεριλαμβανομένων βίντεο 1080p και RAW φωτογραφιών, χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος τους. Τα κοινόχρηστα αρχεία είναι εκμεταλλεύσιμα ανά πάσα στιγμή από οποιαδήποτε τοποθεσία ή συσκευή.

CopCross960

Το Copy μπορείτε να το βρείτε εδώ και διατίθεται ως δωρεάν εφαρμογή στο κατάστημα App Store της Apple και στο Google Play της Google. Για μεμονωμένους λογαριασμούς παρέχονται άμεσα τα 15GB  δωρεάν αποθήκευσης ενώ υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης του χώρου αυτού συνδρομητικά, ξεκινώντας από τα 9.99 δολάρια ΗΠΑ μηνιαίως, 99 ετησίως για τα 250GB ή τα 14.99 δολάρια ΗΠΑ μηνιαίως, 149 ετησίως για τα 500GB.

https://www.youtube.com/watch?v=m36ZMdE-vro

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση