Το Google Street View γίνεται υποβρύχιο [VIDEO]

You are currently viewing Το Google Street View γίνεται υποβρύχιο [VIDEO]

Η υπηρεσία Google Maps επέκτεινε τη λειτουργία Street View μάλλον εκεί που κανείς δεν το περίμενε αφού προσέθεσε πανοραμικές υποβρύχιες φωτογραφίες.

Το εγχείρημα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το The Catlin Seaview Survey και θα ομολογήσουμε ότι είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Οι νέες υποβρύχιες λήψεις περιλαμβάνουν όχι μόνο περιοχές όπως το Great Barrier Reef ή το νησί Apo αλλά και πληθώρα θαλάσσιας ζωής. Εδώ σημειώστε ότι δεν έχουν θολώσει τα … πρόσωπα των θαλάσσιων φίλων μας όπως αντίστοιχα συμβαίνει με τους ανθρώπους στο Street View.

Μέχρι στιγμής έξι τοποθεσίες έχουν φωτογραφηθεί και είναι διαθέσιμες στο Google Maps και αυτές βρίσκονται στην Αυστραλία, τις Φιλιππίνες και τη Χαβάη.

Δείτε όλες τις πανοραμικές υποβρύχιες φωτογραφίες στο maps.google.com/ocean .

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση