Αυτά είναι τα HP Pavilion dv6 & dv7 με Ivy Bridge επεξεργαστές [VIDEO]

HP Pavilion dv6-7000

Οι πρώτες φωτογραφίες και video παρουσίασης των νέων HP φορητών Pavilion dv6-7000 και Pavilion dv7-7000 με επεξεργαστές Ivy Bridge είναι γεγονός. Η HP από αύριο θα δέχεται προ-παραγγελίες στις ΗΠΑ για τα νέα Pavilion, τα οποία θα ξεκινήσουν να παραδίδονται στο τέλος του μήνα. 

Το νέο HP Pavilion dv6-7000 διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 15,6 ιντσών και ανάλυση HD στα 1366×768 pixels, ενώ υπάρχει και επιλογή οθόνης με ανάλυση full HD στα 1920×1080 pixels. Στην καρδιά του συστήματος θα βρείτε τους νέους επεξεργαστές της Intel οι οποίοι αναμένεται να παρουσιαστούν προς το τέλος του μήνα και θα υπάρχουν μοντέλα με δύο πυρήνες Core i5, όσο και με τέσσερις πυρήνες Core i7 στα 2.3GHz. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι παραπάνω από ικανοποιητικός αφού το σύστημα διαθέτει ένα σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1TB.

Το μεγαλύτερο HP Pavilion dv7-7000 έρχεται με οθόνη διαγωνίου 17,3 ιντσών ανάλυσης full HD στα 1920×1080 pixels αποκλειστικά. Οι διαθέσιμοι επεξεργαστές είναι και εδώ οι νέοι Core i5 με τους δύο πυρήνες, όσο και o τετραπύρηνος Core i7 στα 2.6GHz. Το Pavilion dv7-7000 διαθέτει επίσης ένα σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1TB, ενώ υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης και δεύτερου σκληρού δίσκου αυξάνοντας έτσι τη συνολική διαθέσιμη χωρητικότητα στα 2TB.

Εξωτερικά και τα δύο νέα μοντέλα της HP είναι κατασκευασμένα από μαύρο γυαλισμένο κράμα αλουμινίου με ασημί λεπτομέρειες. Το κύκλωμα γραφικών είναι το Nvidia GeForece GT 630M με 2GB μνήμης γραφικών, ενώ μπορούν να δεχθούν μέχρι και 8GB μνήμης RAM τύπου DDR3 στα 1600MHz. Θα βρείτε αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και σύστημα πέντε ηχείων που περιλαμβάνει και subwoofer.

Η τιμή για το Pavilion dv6-7000 στις ΗΠΑ ξεκινάει από τα 749 δολάρια, ενώ το μεγαλύτερο dv7-7000 έρχεται με παρόμοιο κόστος για τη βασική έκδοση. Στην Ευρωπαϊκή αγορά τα δύο νέα Pavilion θα τα δούμε τον Μάιο.

Ακολουθεί το video παρουσίασης του HP Pavilion dv6-7000 στα Ιταλικά

Ακολουθεί το video παρουσίασης του HP Pavilion dv7-7000 στα Ιταλικά

Δείτε και τις φωτογραφίες από τα δύο νέα μοντέλα της HP

Τις φωτογραφίες και τα video για τα νέα HP Pavilion dv6 & dv7 βρήκαμε στο Notebook Italia.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση