Αυτά είναι τα νέα Sony Vaio σειράς C

You are currently viewing Αυτά είναι τα νέα Sony Vaio σειράς C

Πρόωρα, μέσα από διαρροή, έκαναν την εμφάνιση τους τα νέα Sony Vaio της σειράς C τα οποία θα κυκλοφορήσουν και με τους επερχόμενους επεξεργαστές Ivy Bridge της Intel. Τα μοντέλα για τα οποία γίνεται ο λόγος θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις με διαγώνιο οθόνης στις 14 και στις 15 ίντσες.Τα νέα Sony Vaio της σειράς C όλα δείχνουν ότι θα αντικαταστήσουν τα τρέχοντα μοντέλα Vaio CB στις 15 ίντσες και τα Vaio CA στις 14 ίντσες. Η διαρροή δεν ήταν τόσο εκτεταμένη και έτσι δεν έχουμε, ακόμα τουλάχιστον, τα ακριβή ονόματα των νέων μοντέλων της σειράς C.

Αυτό που φαίνεται δεδομένο είναι πως τα νέα μοντέλα με την οθόνη στις 14 ίντσες θα διαθέτουν τους νέους επεξεργαστές Ivy Bridge της Intel, ενώ αυτά με την οθόνη στις 15 ίντσες, τουλάχιστον αρχικά, θα διατεθούν με τους Sandy Bridge επεξεργαστές της Intel. Επιπλέον τα νέα μοντέλα, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, θα διατεθούν σε τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά χρώματα τα οποία περιλαμβάνουν λευκό, ασημί, ρόζ και μαύρο.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση