Ανακοινώθηκε το νέο Asus ultrathin U82U

You are currently viewing Ανακοινώθηκε το νέο Asus ultrathin U82U

Μέσα από τη σελίδα της στο Facebook η Asus Taiwan ανακοίνωσε το νέο ultra-τhin φορητό της Asus U82U. Το νέο Asus U82U βασίζεται στον επεξεργαστή AMD E-450 και για αυτό το λόγο δεν ονομάζεται ultrabook μιας και είναι αποκλειστικό όνομα για τα φορητά με επεξεργαστές της Intel.

Η συσκευή έρχεται με 2GB μνήμης RAM τύπου DDR3 η οποία μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα 8GB συνολικά, διαθέτει σκληρό δίσκο 500GB, δύο θύρες USB 3.0, μία θύρα USB 2.0 και μια έξοδο HDMI. Η οθόνη του νέου Asus U82U έχει διαγώνιο 14 ιντσών, ενώ η μπαταρία του 8 κελιών υπόσχεται υψηλή αυτονομία.

Μείνετε συντονισμένοι μιας και η λιτή ανακοίνωση στο Facebook της Asus Taiwan δεν αναφέρει ούτε ημερομηνία διάθεσης, αλλά ούτε και την τιμή διάθεσης. Για την τελευταία αναμένουμε να είναι χαμηλότερη του ανταγωνισμού με επεξεργαστές της Intel. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε περισσότερα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση