Ανανεωμένα MSI G Series για gaming απαιτήσεων στα Windows 8

You are currently viewing Ανανεωμένα MSI G Series για gaming απαιτήσεων στα Windows 8

Η MSI διαθέτει τη σειρά G με στόχο τους απανταχού gamers που αναζητούν ένα φορητό σύστημα χωρίς όμως να είναι διατεθειμένοι σε υποχωρήσεις όσον αφορά τις επιδόσεις. Με έναυσμα την κυκλοφορία των Windows 8 η MSI διαθέτει στην αγορά ανανεωμένα μοντέλα της σειράς G τουλάχιστον ενδιαφέροντα όπως θα δείτε παρακάτω.

Η σειρά G της MSI αποτελείται από πέντε μοντέλα αυτή τη στιγμή, τα GX60, GE60, GE70, GT60 και GT70. Όλα τα νέα μοντέλα έρχονται με προ-εγκατεστημένα Windows 8 και διαθέτουν οθόνες 15,6 ιντσών, τα μοντέλα της σειράς με το διακριτικό 60 και 17,3 ιντσών τα μοντέλα με το διακριτικό 70. Όλες οι οθόνες έρχονται με ανάλυση full HD στα 1920×1080 pixels.

Το … μικρό MSI GX60 έρχεται βασισμένο σε λύσεις της AMD με επεξεργαστή AMD A10, κύκλωμα γραφικών AMD Radeon HD 7970M και 2 GB μνήμης γραφικών GDDR5. Συνοδεύεται από 8 GB μνήμης DDR3 και πλήρη εξοπλισμό.

Τα υπόλοιπα μοντέλα έρχονται με επεξεργαστή Intel Core i7-3630QM στα 2,4 GHz και μνήμη RAM ανάλογα με το μοντέλο από 8 GB DDR3 μέχρι και 16 GB DDR3. Τα κυκλώματα γραφικών είναι Nvidia GeForce GTX 660M, GT 650M, GT 675M με 2 GB μνήμης γραφικών, αλλά και Nvidia GeForce GTX 680M , GTX 675MX με 4 GB μνήμης γραφικών και GTX 670MX με 3 GB μνήμης γραφικών, πάντα ανάλογα με το μοντέλο.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά ανά μοντέλο στη φωτογραφία που ακολουθεί, όπως και τις τιμές διάθεσης τους στις ΗΠΑ οι οποίες ξεκινούν από τα 1.100 δολάρια. Πατήστε επάνω της για να την δείτε μεγαλύτερη.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση