EON17-SLX από την ORIGIN PC

You are currently viewing EON17-SLX από την ORIGIN PC

Η ORIGIN PC είναι μια αμερικανική εταιρεία με έδρα το Μαϊάμι της Φλόριντα, ΗΠΑ. Ιδρύθηκε από πρώην υπαλλήλους της Alienware και ειδικεύεται στην συναρμολόγηση συστημάτων υψηλής απόδοσης [BattleBox], φορητά και σταθερά.

Ένα τέτοιο σύστημα είναι και το ολοκαίνουριο EON17-SLX.

Είναι ένας φορητό υπολογιστής ο οποίος καταφέρνει να ενσωματώσει μέχρι και δύο κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce GTX 780M των 4GB σε SLI συνδεσμολογία, κάνοντας το ιδανική επιλογή για την εκτέλεση τίτλων με μεγάλες απαιτήσεις στα γραφικά.

ORi7PCL960

Τα δύο “διαμάντια” της NVIDIA πλαισιώνουν : επεξεργαστές 4ης γενιάς Intel Core i7, πέντε διαφορετικές επιλογές αποθηκευτικών μέσων – από Dual SSD/HDD μέχρι Dual mSATA – με δυνατότητα RAID αλλά και μία υποδοχή ακόμα στην θέση του οπτικού μέσου [6X BD-R Slim Blu-ray]Intel Thunderbolt στα 10 Gbps και ισόβια εξυπηρέτηση 24/7 [μόνο για τους πελάτες ΗΠΑ].

Η οθόνη των 17.3″ [SLX FHD LED] έχει ανάλυση 1920 x 1080, μπορεί να δεχτεί μνήμη RAM έως και 32GB 1600MHz [4 X 8GB] Vengeance της Corsair και στις υποδοχές των δίσκων μπορείτε να τοποθετήσετε από mSATA των 480GB έως και 1TB Samsung 840 Evo SSD δίσκους, σε ζεύγη αν τα χρήματα δεν αποτελούν εμπόδιο.

ORNVSCR960

Ήχο το σύστημα αντλεί από μια Sound Blaster XFi, διαθέσιμα όλα τα μοντέλα της σειράς, ενώ για την συνδεσιμότητα φροντίζουν τα Intel PRO Wireless AC 7260 [+Bluetooth] και Intel Centrino Ultimate-N 6300.

Περιμετρικά υπάρχουν άπειρες θύρες Ι/Ο και από κάτω μια μπαταρία οκτώ “κελιών” στις 89.21Wh.

To “φορητό” αυτό – πλήρως προσαρμόσιμο – σύστημα έρχεται σε ειδικό ξύλινο κιβώτιο και η παραγγελία του ξεκινά από τα 2000 δολάρια ΗΠΑ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση