Έρχεται το 13άρι MacBook Pro με οθόνη Retina

You are currently viewing Έρχεται το 13άρι MacBook Pro με οθόνη Retina

Την Τρίτη έχουμε το event της Apple το οποίο όπως φαίνεται δεν θα έχει καθόλου εκπλήξεις. Θα δούμε όχι μόνο το iPad mini αλλά και φημολογούμενο MacBook Pro στις 13 ίντσες με οθόνη Retina όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Όπως έχουμε – σχεδόν – επιβεβαιώσει θα δούμε λοιπόν το iPad mini μιας και η οθόνη του έχει ήδη διαρρεύσει, ενώ τώρα έχουμε και φωτογραφίες από το νέο MacBook Pro στις 13 ίντσες με οθόνη Retina.

Όπως μπορείτε να δείτε μάλιστα παρά την οθόνη με μικρότερη διαγώνιο θα διατηρήσει την ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση του μεγαλύτερου αδελφού του στις 15 ίντσες. Έτσι αν η διαρροή αυτή είναι αληθηνή θα δούμε ανάλυση 2.560×1600 pixels η οποία είναι ούτε λίγο ούτε πολύ τέσσερις φορές υψηλότερη από την ανάλυση που προσφέρει το MacBook Pro στις 13 ίντσες χωρίς Retina οθόνη.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι το νέο 13άρι MacBook Pro με τη Retina οθόνη θα διαθέτει πληθώρα θυρών όπως μπορούμε να δούμε. Μεταξύ αυτών USB 3.0 και έξοδο HDMI.

Δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες για τους επεξεργαστές και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά είπαμε ας μάθουμε και κάτι νέο την Τρίτη από το event της Apple, μην διαρρεύσουν όλα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση