Hands on για το νέο Acer Μ3 Ultrabook [VIDEO]

You are currently viewing Hands on για το νέο Acer Μ3 Ultrabook [VIDEO]

Στην φετινή CES η Acer κατάφερε να κερδίσει την προσοχή χάρη στα Timeline M3 και M5 Ultrabook που παρουσίασε. Δυστυχώς τότε δεν μας έδωσε καθόλου πληροφορίες για αυτές τις συσκευές πέραν του ότι η Μ3 διαθέτει οθόνη 15,6 ιντσών, ενώ η Μ5 οθόνη 14 ιντσών.

Μπορεί να πιστεύουμε ότι Ultrabook δύσκολα ονομάζεις ένα φορητό με οθόνη 15,6 ιντσών, αλλά επειδή προκατειλημμένοι δεν είμαστε περιμένουμε να το δούμε από κοντά. Δείτε ένα από τα πρώτα hands on για το νέο M3 Ultrabook της εταιρείας το οποίο πραγματοποίησαν τα παιδιά από το netbooknews.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση