Νέο Ultrabook HP Spectre XT με Ivy Bridge επεξεργαστές

You are currently viewing Νέο Ultrabook HP Spectre XT με Ivy Bridge επεξεργαστές

Η HP ανακοίνωσε νέο Ultrabook, το HP Spectre XT με στόχο την αντικατάσταση του γνωστού HP Envy 14. Η ανακοίνωσε έγινε στη Σανγκάη και ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν ανανεωμένα Envy 14 και 15 με επεξεργαστές Intel και AMD.

Το νέο Ultrabook της εταιρείας έρχεται με πολύ καλό εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, HD webcam, επιλογή SSD με χωρητικότητες μέχρι και 256GB, θύρες USB 2.0 αλλά και USB 3.0 αλλά και card reader για κάρτες SD. Το βάρος του νέου HP Spectre XT είναι περίπου 1,4 κιλά, το πάχος του είναι μόλις 14,5 χιλιοστά, ενώ η ονομαστική αυτονομία φτάνει μέχρι και τις οκτώ ώρες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση