Η Apple θα ανανεώσει τα MacBook στο WWDC 2013

You are currently viewing Η Apple θα ανανεώσει τα MacBook στο WWDC 2013

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το WWDC 2013 και εκεί θα μάθουμε πολλά νέα για τα καινούργια iPhone και iPad αλλά και για τα ιδιαίτερα δημοφιλή MacBook της Apple.

Σε σχεδόν 1,5 μήνα λοιπόν θα δούμε ανανεωμένα MacBook Pro και MacBook Air, τα όποια οποία σύμφωνα με αναλυτές θα γίνουν άμεσα διαθέσιμα από τα καταστήματα και τους αντιπροσώπους της εταιρείας.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις οι φήμες θέλουν τα μοντέλα που θα ανακοινωθούν να έρχονται αποκλειστικά με οθόνες Retina κάνοντας παρελθόν τις οθόνες που έρχονται σήμερα με τα … απλά μοντέλα της σειράς.

Παρά την παραπάνω φημολογία εμείς δεν πιστεύουμε ότι η Apple απλά θα σταματήσει την παραγωγή των non-Retina μοντέλων αφού ακόμα και σήμερα τα πηγαίνουν πολύ καλά στις πωλήσεις. Επιπλέον μια τέτοια κίνηση θα αύξανε την τιμή πώλησης των MacBook Air κάνοντας το εισαγωγικό φορητό υπολογιστή της Apple δυσπρόσιτο σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές.

Όπως και να έχει θα κάνουμε υπομονή μέχρι τις 10 Ιουνίου όπου και θα μάθουμε περισσότερα. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση