Η Lenovo παρουσίασε στην Ελληνική αγορά τα convertible φορητά της

You are currently viewing Η Lenovo παρουσίασε στην Ελληνική αγορά τα convertible φορητά της

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο King George, η Lenovo παρουσίασε στην Ελληνική αγορά τις σειρές convertible φορητών υπολογιστών με Windows 8.

Τα convertible φορητά της εταιρείας συνδυάζουν ένα φορητό υπολογιστή και ένα tablet σε μια συσκευή χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό τους. Στην Ελληνική αγορά θα κυκλοφορήσουν τα Lenovo IdeaPad Yoga στις 11 και 13 ίντσες, τα ThinkPad Twist, ThinkPad Helix και IdeaPad Lynx.

Lenovo-Helix

Τα IdeaPad Yoga 13 και IdeaPad Yoga 11 είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελλάδα με προτεινόμενη λιανική τιμή για το μοντέλο στις 13 ίντσες τα 1.499 ευρώ και τα 799 ευρώ για το μοντέλο στις 11 ίντσες.
Το S230u ThinkPad Twist θα είναι θα διατεθεί με τιμή από 1.699 ευρώ, ενώ τέλος τα μοντέλα της σειράς ThinkPad Helix θα κυκλοφορήσουν στα τέλη Μαρτίου με τιμές από 1.699 ευρώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση