Μια κλεφτή ματιά στα νέα Toshiba

You are currently viewing Μια κλεφτή ματιά στα νέα Toshiba

Έχουμε teasers από δύο νέους φορητούς που αναμένεται να κυκλοφορήσουν από την Toshiba, το Fusion II το οποίο θα αντικαταστήσει το Fusion X2 και το νέο Qosmio με look μαύρης χήρας. Ξεκινώντας από το νέο Fusion II όπως φαίνεται ότι θα ονομάζεται, είναι η νέα πρόταση της Toshiba μιας και όλα δείχνουν ότι το Fusion X2 μας άφησε για τα καλά. Το Fusion ΙΙ θα συνεχίσει την παράδοση που θέλει την Toshiba να χρησιμοποιεί σε ένα σύστημα υποσυστήματα τόσο από την Intel όσο και από την AMD.

Το νέο Fusion II θα έρθει με τη νέα γένια επεξεργαστών της Intel τους Ivy Bridge τους οποίου περιμένουμε μετά το Πάσχα, περίπου στις 23 Απριλίου, και Trinity hardware από την AMD. Μεγάλα νέα εδώ λοιπόν δεν έχουμε, πέραν βέβαια από το τέλος του Fusion X2.

Η νέα σειρά Qosmio είναι επανασχεδιασμένη όπως βλέπουμε και φαίνεται πως εγκαταλείπει το γυαλιστερό look, για το οποίο η κορυφαία σειρά της Toshiba είχε κατηγορηθεί ως μη ανταγωνιστική. Το νέο design δείχνει περισσότερο μοντέρνο και σύγχρονο, ενώ η περισσότερη γυαλάδα δείχνει να αποτελεί παρελθόν. Τα νέα Qosmio έρχονται με το look που η Toshiba ονομάζει black widow [ναι, αυτό μεταφράζεται ως μαύρη χήρα], το οποίο επιπλέον έρχεται με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο από κόκκινα LEDs, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Μια γεύση για τα νέα Toshiba πήραμε, τώρα μένουν οι λεπτομέρειες τις οποίες μάλλον θα μάθουμε από τα δελτία τύπου σύντομα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση