Νέο Lenovo IdeaPad Yoga 13 με Windows 8

You are currently viewing Νέο Lenovo IdeaPad Yoga 13 με Windows 8

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση από τη Lenovo αποτελεί το νέο IdeaPad Yoga 13, ένα Ultrabook το οποίο όμως μπορεί με μια κίνηση να μετατραπεί σε tablet, εκμεταλλευόμενο έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα Windows 8.

Το νέο IdeaPad Yoga 13 της Lenovo είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο που ο χρήστης μπορεί να το δουλέψει σε αρκετά διαφορετικά modes. Έξυπνα σχεδιασμένο η οθόνη του μπορεί να περιστραφεί έως και 180 μοίρες και ταυτόχρονα ο χρήστης να επιλέξει σε ποια ακριβώς θέση θέλει να δουλέψει με το Yoga 13. Αυτό σημαίνει ότι με μια κίνηση μετατρέπεται από laptop σε tablet. Δείτε παρακάτω το video στο τέλος του άρθρου το οποίο είναι αποκαλυπτικό για τις δυνατότητες του.

Το νέο IdeaPad Yoga 13 έρχεται με οθόνη αφής 13 ιντσών ανάλυσης 1600×900 pixels, ενσωματώνει επεξεργαστές Intel Core i5 και Core i7, δέχεται μνήμη RAM μέχρι και 8 GB και SSD με χωρητικότητα μέχρι και 256 GB.

Δείτε το video που ακολουθεί και παρουσιάζει τις σχεδιαστικές χάρες του νέου Lenovo IdeaPad Yoga 13.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση