Νέο ultrabook Lenovo ThinkPad T430U

You are currently viewing Νέο ultrabook Lenovo ThinkPad T430U

Μια νέα προσθήκη στη σειρά των ultrabooks που διαθέτει η Lenovo είναι το Lenovo ThinkPad T430U, το οποίο η εταιρεία προωθεί για τους business users.

Το νέο Lenovo ThinkPad T430U είναι μια οικονομική πρόταση για εκείνους τους χρήστες που διατίθενται να αγοράσουν το αρκετά ακριβότερο ThinkPad X1. Η οικονομία όπως όλα δείχνουν δεν έχει γίνει στα χαρακτηριστικά του φορητού, αλλά στη χρήση “εξωτικών” υλικών όπως τα ανθρακονήματα του X1.

Έτσι στη νέα πρόταση της Lenovo θα βρείτε σκληρούς δίσκους με χωρητικότητα μέχρι και 1TB, καθώς και μνήμη RAM μέχρι και 8GB. Η οθόνη του με διαγώνιο 14 ιντσών έχει ανάλυση 1366×768 pixels, ενώ στην καρδιά του θα χτυπούν επεξεργαστές Intel Core τρίτης γενιάς.

Περισσότερες πληροφορίες και πιθανόν τιμή διάθεσης θα γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες μιας και η επίσημη ανακοίνωση του πρόκειται να γίνει τον ερχόμενο μήνα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση