Νέο ultrathin Acer B113 με στόχο τους business users

You are currently viewing Νέο ultrathin Acer B113 με στόχο τους business users

Η Acer ανακοίνωσε το νέο ultra-thin φορητό της, το νέο Acer B113 το οποίο διαθέτει οθόνη διαγωνίου 11,6 ιντσών και στοχεύει στους επαγγελματίες χρήστες.

Το νέο Acer B113 έρχεται με μπαταρία 4400mAh, ενώ η οθόνη των 11,6 ιντσών έχει ανάλυση HD στα 1366×768 pixels. Στην καρδιά του θα βρείτε έναν Intel Pentium 967 ο οποίος διαθέτει δύο πυρήνες και είναι χρονισμένος στα 1,3GHz ή έναν δυνατότερο Intel Core i3-2377M στα 1,5GHz.

Ανακοίνωση για την τιμή διάθεσης δεν έχουμε, αλλά ακούσαμε κάτι για 420 ευρώ στη βασική έκδοση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση