Νέο Gigabyte X11 με βάρος μόλις 975 γραμμάρια

You are currently viewing Νέο Gigabyte X11 με βάρος μόλις 975 γραμμάρια

Το νέο Gigabyte X11 είναι η πρόταση της Gigabyte στην κατηγορία των ultrabooks, έρχεται με περιορισμένο βάρος και διαστάσεις, ενώ είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα για αυξημένη ανθεκτικότητα.

Στην καρδιά το νέου Gigabyte X11 θα βρείτε τους νέους επεξεργαστές Intel Core τρίτης γενιάς, ενώ στο κύκλωμα γραφικών υπάρχει το Nvidia GeForce GT 650M / 640M. Η οθόνη του είναι διαγωνίου 11,6 ιντσών με ανάλυση 1600×900 pixels, ενώ υποστηρίζει την τεχνολογία THX TruStudio Pro. Τα Windows 7 Home Premium έρχονται προ-εγκατεστημένα στο ενσωματωμένο SSD των 128GB, ενώ ο χρήστης θα βρει θύρες USB 3.0 και συνδεσιμότητα Bluetooth 4.0.

Το νέο Gigabyte X11 ζυγίζει μόλις 975 γραμμάρια, έχει πάχος στο λεπτότερο σημείο του μόλις 3 χιλιοστά, ενώ θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούλιο και η τιμή διάθεσης του στις ΗΠΑ θα είναι περίπου 1.000 δολάρια.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση