Έρχονται τα νέα MacBook Pro με οθόνες Retina

You are currently viewing Έρχονται τα νέα MacBook Pro με οθόνες Retina

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Apple να παρουσιάζει ίσως και στο WWDC τον επόμενο μήνα ανανεωμένη σειρά MacBook Pro. Η νέα σειρά θα είναι λεπτότερη σε διαστάσεις και φυσικά ταχύτερη από τη σημερινή. Η αποκάλυψη έχει γίνει από κάποιον που γνωρίζουν τα παιδιά στο 9to5Mac.com ο οποίος γνωρίζει κάποιον άλλο ο ποίος και επιβεβαίωσε όλα όσα φαντάζεται ο κόσμος τους τελευταίους μήνες για τα ανανεωμένα MacBook Pro.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες η νέα σειρά θα είναι λεπτότερη από τη σημερινή, αλλά δεν θα είναι τόσο λεπτή όσο τα MacBook Air. Το οπτικό drive μάλλον μας αποχαιρετά για τα καλά, όπως όμως και η κάρτα ethernet. Τέρμα λοιπόν η ενσύρματη σύνδεση δικτύου για τη νέα σειρά. Το πλέον όμως ενδιαφέρον νέο χαρακτηριστικό της σειράς θα είναι οι νέες οθόνες τύπου Retina – κάτι που μάλλον έχει μαρτυρήσει το Mountain Lion με τα υπερ-υψηλής ανάλυσης εικονίδια του. Επιπλέον θα υπάρχουν θύρες USB 3.0, ενώ οι ακόμα ταχύτερες Thunderbolt φαίνεται ότι θα αυξηθούν.

Πλαϊνές όψεις των νέων MacBook Pro

Μέχρι την τελική αποκάλυψη, η οποία εικάζεται ότι θα γίνει στο φετινό WWDC, δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά υπομονή.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση