Samsung Series 9 13″ @ IFA 2012

You are currently viewing Samsung Series 9 13″ @ IFA 2012

Στο εντυπωσιακό περίπτερο της Samsung στην IFA 2012 υπήρχαν όλα τα προϊόντα του γίγαντα από τη Ν. Κορέα. Είδαμε από κοντά το 13άρι φορητό της σειράς 9 και το φωτογραφήσαμε για εσάς.

Η οθόνη των 13,3 ιντσών έχει ανάλυση 1600×900 pixels, ενώ στην καρδιά του, ανάλογα με την έκδοση, χτυπά κάποιος από τους νέους επεξεργαστές Intel Core i5 ή Core i7 της Intel.

Η κατασκευή του εντυπωσιακή με αλουμίνιο εξωτερικά, ενώ είναι ταυτόχρονα και πολύ λεπτό, τόσο που το παχύτερο σημείο του είναι η USB θύρα του.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση