SlateBook x2 από την HP

You are currently viewing SlateBook x2 από την HP

Η HP ανακοίνωσε το SlateBook x2, ένα αποσπώμενο PC, που προσφέρει όλες τις λειτουργίες ενός notebook ενώ η αποσπώμενη οθόνη του δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και σαν sleek tablet

HPSB960

Συνδυάζοντας δύναμη, ευελιξία και φορητότητα, διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean 4.2, φορητό επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4, οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας full HD 10.1″ με πολύ καθαρή εικόνα, χρωματική πιστότητα και μειώνει την ηλιακή αντανάκλαση. Υπάρχει αποθηκευτική δυνατότητα έως και 32GB eMMC και DTS Sound+ Solution.

Προσφέρει την εμπειρία Google με υπηρεσίες όπως το Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive και το Google+ Hangouts για video chat μεταξύ πολλών ατόμων και πρόσβαση σε εφαρμογές και ψηφιακό περιεχόμενο μέσω του Google Play. Αξιοποιώντας δε τον προηγμένο σχεδιασμό μαγνητικής άρθρωσης και το διπλό σύστημα μπαταρίας – μια στη βάση και μια στο tablet – οι χρήστες μπορούν εύκολα να κάνουν την εναλλαγή tablet – notebook και το αντίστροφο, ακόμα και όταν βρίσκονται εν κινήσει.

SBdet960

Ιδιαίτερα χρήσιμη και η ενσωματωμένη δυνατότητα εκτύπωσης που διατίθεται αποκλειστικά από την HP και επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν απευθείας, μέσω των περισσοτέρων εφαρμογών.

HPAnSl960

Ο Louis Perrin, διευθυντής των Consumer Products, Printing and Personal Systems Group της HP [ΕΜΕΑ] δήλωσε : “Οι καταναλωτές θέλουν να έχουν πρόσβαση και να μοιράζονται περιεχόμενο οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο internet – και απαιτούν απρόσκοπτη σύνδεση. To HP SlateBook x2 αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα της συνεχούς δέσμευσης μας να εξελίσσουμε την υπολογιστική εμπειρία, προσφέροντας στους καταναλωτές την απαραίτητη ευελιξία ώστε να είναι δημιουργικοί στο σπίτι, στην εργασία τους ή εν κινήσει.”

Σημειώνουμε εδώ πως είναι η πρώτη αποσπώμενη συσκευή Android με φορητό επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4, για ακόμα πιο ρεαλιστικό gaming, γρήγορο web browsing, αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας [HD] video και φυσικά πρόσβαση στο Tegra Zone.

HIBW960

Μαζί με το HP ENVY x2, το HP SlateBook x2 συμπληρώνει την γκάμα αποσπώμενων PC για την HP. Αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική τον Ιούλιο του 2013.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση