Η Sony παρουσίασε το δικό της ultrabook

You are currently viewing Η Sony παρουσίασε το δικό της ultrabook

Το νέο Vaio της σειράς Τ είναι γεγονός και είναι το ultrabook της Sony. Η πρόταση της Sony έρχεται σε δύο μοντέλα, ένα με οθόνη διαγωνίου 11 ιντσών και ένα με οθόνη 13 ιντσών, διαστάσεις ικανές να καλύψουν τους περισσότερους χρήστες που αναζητούν ένα ultrabook.

Το ultrabook της Sony το είχαμε ήδη δει από τον Ιανουάριο στη φετινή CES, αλλά τότε δεν είχαν οριστικοποιηθεί ακόμα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ενώ είχε αναφερθεί ότι και ο σχεδιασμός του μοντέλου παραγωγής ήταν πιθανόν να αλλάξει.

Το Vaio της σειράς Τ που τελικά παρουσίασε η Sony φαίνεται να είναι υψηλής ποιότητας, όποτε άλλωστε μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, το σασί είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο και αλουμίνιο κάτι που μεταφράζεται σε αυξημένη ακαμψία αλλά και χαμηλό βάρος.

Η βασική έκδοση του μοντέλου έρχεται με επεξεργαστή της γενιάς Sandy Bridge, τον Intel Core i3-2367M, υποστηρίζεται από 4GB μνήμης RAM και το ενσωματωμένο κύκλωμα γραφικών Intel HD 3000. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο η Sony έχει επιλογές από σκληρούς δίσκους, SSD αλλά και υβριδικές λύσεις των δύο τεχνολογιών.

Τα νέα ultrabook θα γίνουν διαθέσιμα τον ερχόμενο μήνα ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η τιμή διάθεσης τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από τα νέα Vaio.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση