Έρχεται νέο MacBook Pro με Retina οθόνη στις 13,3 ίντσες

You are currently viewing Έρχεται νέο MacBook Pro με Retina οθόνη στις 13,3 ίντσες

Πολλοί αναμένουν μια έκδοση του νέου MacBook Pro με Retina οθόνη μικρότερης διάστασης στις 13,3 ίντσες και όλα δείχνουν ότι η Apple ήδη δοκιμάζει μία αφού έχουμε αποτελέσματα benchmarks για αυτή.

Όπως μπορείτε να δείτε στη σελίδα αποτελεσμάτων του Geekbench έκανε την εμφάνιση του ένα MacBookPro10,2 το οποίο και φαίνεται να είναι το νέο 13άρι MacBook Pro με Retina οθόνη.

Το συμπέρασμα δεν είναι αυθαίρετο μιας και το νέο MacBook Pro στις 15 ίντσες με οθόνη Retina έχει αναγνωριστικό κωδικό MacBookPro9,2, ενώ το αντίστοιχο μοντέλο στις 15 ίντσες χωρίς Retina οθόνη έχει κωδικό MacBookPro9,1. Επιπλέον το μοντέλο της δοκιμής είχε επεξεργαστή έναν Intel Core i7-3520M στα 2,9GHz και 4GB μνήμης RAM. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής στην παρούσα φάση προσφέρεται με το κορυφαίο 13άρι μοντέλο χωρίς Retina οθόνη σήμερα.

Μοναδικά παρατράγουδα είναι το ότι θα περίμενε κανείς το νέο 13άρι MacBook Pro με Retina να έχει κωδικό MacBookPro10,1 και 8GB μνήμης με αυτό τον επεξεργαστή. Σε κάθε περίπτωση όμως εφόσον μιλάμε για σύστημα προ-παραγωγής από αυτά που δοκιμάζει η Apple, μάλλον είναι μικρές λεπτομέρειες αυτά.

Το νέο 13άρι MacBook Pro με Retina οθόνη αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το φθινόπωρο έτσι ώστε να είναι διαθέσιμο στην εορταστική περίοδο των χριστουγέννων, κάτι που συνδυάζεται με τις δοκιμές του αυτή την περίοδο.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση