Τέλος για το MacBook Pro στις 17 ίντσες προβλέπει αναλυτής

You are currently viewing Τέλος για το MacBook Pro στις 17 ίντσες προβλέπει αναλυτής

Συγκεκριμένα αναλυτής της KGI Securities προβλέπει ότι η Apple θα σταματήσει την παραγωγή του MacBook Pro στις 17 ίντσες μιας και οι πωλήσεις του έχουν μειωθεί σημαντικά. Ταυτόχρονα αυτό θα δώσει την ευκαιρία στην Apple για ένα νέο μοντέλο στη σειρά.

Το μεγαλύτερο  μοντέλο της σειράς MacBook Pro είναι αυτό με την οθόνη των 17 ιντσών. ο αναλυτής Ming-Chi Kuo αναφέρει ότι λόγο σημαντικής μείωσης των πωλήσεων για τα μοντέλα της σειράς με τη συγκεκριμένη διάσταση οθόνης η Apple θα σταματήσει την παραγωγή του μοντέλου. Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο αναλυτή το τρίτο τρίμηνο του έτους η εταιρεία θα παρουσιάσει ένα νέο MacBook το οποίο θα είναι ένας συνδυασμός ενός MacBook Air και ενός MacBook Pro, κάτι που θεωρεί ότι οι καταναλωτές ήδη αναζητούν.

Άσχετα με τα λεγόμενα του παραπάνω αναλυτή φήμες για ριζική ανανέωση της σειράς MacBook Pro υπάρχουν από την αρχή του έτους, ενώ το γεγονός ότι ακόμα η εταιρεία δεν έχει παρουσιάσει ανανεωμένα μοντέλα ενισχύει αυτές τις φήμες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση