Το δύο σε ένα Dell XPS 12 στην Ελληνική αγορά

You are currently viewing Το δύο σε ένα Dell XPS 12 στην Ελληνική αγορά

Η Dell ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του … δύο σε ένα Dell XPS 12 στην ελληνική αγορά το οποίο προσφέρει μια λύση ultrabook και tablet σε μια συσκευή.
Το νέο Dell XPS 12 έρχεται με οθόνη αφής διαγωνίου 12,5 ιντσών η οποία προσφέρει ανάλυση full HD στα 1.920×1.080 pixels, ενώ διαθέτει διαθέτει κρύσταλλο Corning GorillaGlass για μέγιστη προστασία από τις καθημερινές κακουχίες.

Στην καρδιά του Dell XPS 12 θα βρείτε έναν Intel Core i5-3427U ή έναν Intel Core i7-3667U μαζί με μνήμη RAM τουλάχιστον 4 GB. To Το πληκτρολόγιο του είναι αδιάβροχο και φωτιζόμενο, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρου βασίζεται σε SSD των 128 GB ή 256 GB, ανάλογα με την έκδοση.

XPS_12_Lifestyle

Φυσικά συνοδεύεται από Windows 8 κάνοντας το Dell XPS 12 ένα ιδανικό ultrabook, αλλά και ένα εξαιρετικό tablet ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Στα θετικά η εγγύηση Next Business Day που προσφέρει η Dell στην Ελληνική αγορά χάρη στην οποία την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ανακοίνωση προβλήματος θα δεχθείτε επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σας για να λύσει το πρόβλημα.

Δείτε παρακάτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Dell XPS 12.

  • Επεξεργαστές IntelCore i5-3427U ή Intel Core i7-3667U
  • Λειτουργικό σύστημα Windows 8
  • Οθόνη αφής με διαγώνιο 12.5 ίντσες και ανάλυση Full HD 1080p και κρύσταλλο Corning GorillaGlass
  • Αποθηκευτικό μέσο SSD 128GB ή 256GB
  • Μνήμη RAM 4 GB ή 8 GΒ
  • Φωτιζόμενο και αδιάβροχο πληκτρολόγιο

 

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση