Toshiba Satellite L830 @ IFA 2012

You are currently viewing Toshiba Satellite L830 @ IFA 2012

Ένα ακόμα σύστημα της Toshiba το οποίο μας άφησε θετικές εντυπώσεις τόσο με την ποιότητα κατασκευής όσο και με το design του ήταν το Satellite L830.

Το μοντέλο που είδαμε στην IFA 2012 έτρεχε Windows 7 Home Premium και βασιζόταν σε επεξεργαστές Dual Core της Intel. Προφανώς είναι μια οικονομική πρόταση της Toshiba το οποίο όμως έρχεται με ενδιαφέρον design όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.

Μας άρεσε ότι διέθετε σκληρό δίσκο μέχρι και 1TB, κάρτα γραφικών Intel HD 4000 και AMD Radeon HD 7550M με 1GB VRAM, ενώ στις θυρές του υπήρχαν και δύο USB 3.0.

Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για να τις δείτε μεγαλύτερες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση