Toshiba Satellite U940 @ IFA 2012

You are currently viewing Toshiba Satellite U940 @ IFA 2012

Στο πραγματικά εντυπωσιακό περίπτερο της Toshiba Ευρώπης είδαμε τη νέα Ultrabook πρόταση της εταιρείας το ολοκαίνουργιο Toshiba Satellite U940 το οποίο έτρεχε Windows 8.

Πολύ καλή εντύπωση μας άφησε το περίβλημα του και η ποιότητα συναρμογής, κάτι που μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 14 ιντσών είναι LED οπίσθιου φωτισμού και ανάλυση HD στα 1366×768 pixels. Στην καρδιά του ο χρήστης θα βρει επεξεργαστές Intel Core 3ης γενιάς οι οποίοι συνοδεύονται από μνήμη RAM έως 16GB και κύκλωμα γραφικών Intel HD 4000 ή σε άλλες εκδόσεις του φορητού Nvidia GeForce GT 630M με 2GB μνήμη.

Το πάχος του φορητού είναι χαμηλό ξεκινώντας από τα 1,65 κιλά, το πάχος του μόλις 20,7 χιλιοστά ενώ θα βρείτε πληθώρα θυρών για ένα Ultrabook αφού περιλαμβάνει έξοδο HDMI, Ethernet, δύο θύρες USB 3.0, μια USB 2.0 αλλά και card reader.

Πατήστε επάνω στις εικόνες για να τις δείτε μεγαλύτερες.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση