Ξεκινούν την καριέρα τους τα νέα Lenovo ThinkPad E430 και E530

You are currently viewing Ξεκινούν την καριέρα τους τα νέα Lenovo ThinkPad E430 και E530

Η Lenovo ανακοίνωσε τα ThinkPad E430 και E530 ανακοινώθηκαν στη φετινή CES τον Ιανουάριο αλλά ξεκινούν την καριέρα τους τώρα σε ΗΠΑ και Ασία με τιμές από 459 δολάρια ΗΠΑ.

Η διαφορά των δύο μοντέλων έχει να κάνει με τη διαγώνιο της οθόνης όπου για το ThinkPad E430 είναι στις 14 ίντσες, ενώ για το ThinkPad E530 στις 15 ίντσες, σε κάθε περίπτωση με ανάλυση HD στα 1366×768 pixels. Οι βασικές εκδόσεις έρχονται με επεξεργαστή Intel Core i3-2350M στα 2,3GHz και μνήμη RAM 4GB.

Επιπλέον θα βρείτε σκληρό δίσκο 320GB και κύκλωμα γραφικών Intel HD. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής από τον χρήστη διαφορετικού επεξεργαστή αλλά και μεγαλύτερου σκληρού δίσκου.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση