Αυτό είναι το νέο αρχηγείο της Apple

You are currently viewing Αυτό είναι το νέο αρχηγείο της Apple

Είναι γνωστό ότι η Apple σχεδιάζει τα νέα κεντρικά γραφεία της πριν το θάνατο του Steve Jobs, πλέον όμως έχουμε αποκαλυπτικές εικόνες για τις … διαστημικές εγκαταστάσεις που σχεδιάζει η εταιρεία.

Όπως θα δείτε το εντυπωσιακό κτίριο με τον κυκλικό σχεδιασμό παραμένει στα σχέδια της εταιρείας, ενώ επιπλέον αποκαλύπτονται λεπτομέρειες όπως ο τεράστιος υπόγειος χώρος στάθμευσης, η υπόγεια αίθουσα στην οποία στο μέλλον η Apple θα παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα στον τύπο, ενώ εμείς επιμένουμε ότι οι εγκαταστάσεις μοιάζουν με ένα μεγάλο διαστημόπλοιο.

Στα θετικά για την περιοχή του Cuppertino όπου εδρεύει η Apple και όπου θα κατασκευαστούν τα νέα γραφεία της εταιρείας είναι πως η περιοχή δεν θα τσιμεντοποιηθεί. Το πράσινο, όπως θα δείτε και από τις εικόνες που ακολουθούν – και στις οποίες μπορείτε να πατήσετε επάνω για να τις δείτε μεγαλύτερες – παραμένει σε μεγάλο βαθμό στο οικόπεδο των 176 στρεμμάτων.

Τα χούγια βέβαια δεν χάνονται και έτσι το τμήμα R&D [έρευνα και εξέλιξη] δεν θα στεγάζεται σε αυτές τις εγκαταστάσεις αλλά σε άλλες, έξω από το κύριο campus της εταιρείας. Βλέπετε η Apple δεν εμπιστεύεται κανέναν και έτσι ότι εξελίσσει για το μέλλον θέλει να το βλέπουν μόνο όσοι χρειάζεται.

Το οφθαλμόλουτρο ακολουθεί.

Πηγή

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση