Αγόρασε μια τηλεόραση BRAVIA της Sony και πάρε δώρο ένα smartphone Sony Xperia

You are currently viewing Αγόρασε μια τηλεόραση BRAVIA της Sony και πάρε δώρο ένα smartphone Sony Xperia

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά ανακοίνωσε η Sony Hellas η οποία ισχύει για αγορές που θα γίνουν από σήμερα 29 Μαίου μέχρι και την 14η Ιουλίου 2013. Το δώρο είναι ένα από τα τελευταία smartphone της Sony.

Η προσφορά έχει δύο σκέλη. Μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν ένα Sony Xperia Z αγοράζοντας μια τηλεόραση Sony BRAVIA KDL-46W9 ή μια Sony BRAVIA KDL-55W9. Ομοίως μπορείτε αγοράζοντας μια Sony BRAVIA KDL-47W8 ή μια Sony BRAVIA KDL-55W8 θα αποκτήσετε μαζί και ένα Sony Xperia L.

Αν και η προσφορά αφορά μοντέλα τηλεοράσεων της Sony που δεν θα αγοράσει ο κάθε ένας, παραμένει μια καλή προσφορά αφού και τα δύο smartphones της προσφοράς είναι τελευταίας γενιάς και υποστηρίζουν τη σύνδεση τους με τις τηλεοράσεις της εταιρείας με στόχο το διαμοιρασμό περιεχομένου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της Sony.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση