Απολύσεις 35 με 40 ανθρώπων από τη Nokia Siemens Networks Ελλάδος

You are currently viewing Απολύσεις 35 με 40 ανθρώπων από τη Nokia Siemens Networks Ελλάδος

Σύμφωνα με πληροφορίες η Nokia Siemens Networks Ελλάδος ενημέρωσε το προσωπικό της, το οποίο αποτελείται από περίπου 100 υπαλλήλους, ότι μέχρι το τέλος του έτους θα αποχωρήσουν 35 με 40 υπάλληλοι.

Η αποεπένδυση που πραγματοποιεί η πολυεθνική επιχείρηση από τη χώρα μας είναι πλέον σαφής, ενώ στόχος της διοίκησης φαίνεται πως είναι η εταιρεία τελικά να λειτουργήσει με προσωπικό περίπου 30 υπάλληλων. Αυτό σημαίνει ότι οι απολύσεις των επόμενων ημερών δεν θα είναι οι τελευταίες μιας και θα ακολουθήσει επόμενο κύμα.

Καλό κουράγιο στους υπαλλήλους της εταιρείας και γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση θα ευχηθούμε.

Πηγή: moneypro

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση