Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και η Nokia ήδη απολογείται για το Lumia 920 [VIDEO]

You are currently viewing Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και η Nokia ήδη απολογείται για το Lumia 920 [VIDEO]

Μεγάλη ημέρα εχθές για τη Nokia και τη Microsoft μιας και ανακοίνωσαν τα πρώτα Windows Phone 8, πριν όμως περάσουν 24 ώρες η Nokia ήδη απολογείται μιας και στο διαφημιστικό του Lumia 920 δεν χρησιμοποιήθηκε το κινητό.

Γενικά αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα μιας και συνηθίζεται για τέτοιες παραγωγές να χρησιμοποιείτε επαγγελματικός εξοπλισμός. Στο διαφημιστικό όμως του Lumia 920 που μπορείτε να δείτε παρακάτω η Nokia μας παρουσιάζει τον οπτικό σταθεροποιητήOIS – του κινητού και τα εξαιρετικά αποτελέσματα από την ενεργοποίηση του.

Κάποιοι πολλοί προσεκτικοί παρατηρητές όμως κατάφεραν να διακρίνουν την αντανάκλαση σε ένα van που εμφανίζεται στο video ενός άντρα ο οποίος για το γύρισμα του διαφημιστικού δεν κρατά στα χέρια του ένα Lumia 920 αλλά κάποια κάμερα. Αυτό μάλιστα μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας αν στο παρακάτω video του διαφημιστικού της Nokia δείτε στο 27ο δευτερόλεπτο μόνοι σας το επίμαχο σημείο.

https://www.youtube.com/watch?v=cimDfEIEiu0

Η Nokia εξέδωσε ήδη ανακοίνωση στην οποία και παραδέχεται το γεγονός ότι στο διαφημιστικό προσπαθούσε να εξομοιώσει το αποτέλεσμα που έχει ο οπτικός σταθεροποιητής OIS του νέου Lumia 920 και σημειώνει ότι σαφώς και δεν γυρίστηκε το διαφημιστικό αυτό με ένα Nokia Lumia 920. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Heidi Lemmetyinen σε μια προσπάθεια επανόρθωσης έκανε διαθέσιμο το παρακάτω video το οποίο έχει γυριστεί με ένα Nokia Lumia 920 και φαίνεται σε αυτό το αποτέλεσμα της χρήστης του οπτικού σταθεροποιητή OIS της συσκευής.

https://www.youtube.com/watch?v=6HSbhyaH0vw

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση