Δώρο 50 GB Cloud Premium Storage από την LG Smart World TV

You are currently viewing Δώρο 50 GB Cloud Premium Storage από την LG Smart World TV

Οι χρήστες της LG Smart World TV επιβραβεύονται από την LG για την υποστήριξη τους προσφέροντας σε αυτούς 50GB Cloud Premium Storage. Όχι άσκημα!

Οι χρήστες των LG Smart World TV θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αυτόματα 50GB Clud Premium Storage με την πρόσβαση τους στο LG Cloud app κατά την περίοδο 8 Οκτωβρίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2013.

Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε σημαντικά αρχεία μέσω του LG Cloud, χωρίς τη χρήση εξωτερικού αποθηκευτικού μέσου, ενώ ταυτόχρονα μπορούν και να αποθηκεύσουν εκεί τα αρχεία τους. Οι χρήστες διατηρούν ασφαλή τα προσωπικά τους δεδομένα μέσα στο LG Cloud, ενώ χάρη στη φύση της υπηρεσίας – cloud- έχουν πρόσβαση ουσιαστικά από παντού.

Εδώ σημειώστε ότι φωτογραφίες και video που έχουν ληφθεί από το κινητό του χρήστη αποστέλλονται αυτόματα στο LG Cloud, κάτι που σημαίνει ότι θα εμφανιστούν στην LG Smart World TV. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να δει τα αρχεία του και να τα αναπαράγει – φωτογραφίες και video – τόσο από το σπίτι του, όσο και από το φορητό υπολογιστή ή το κινητό του τηλέφωνο χωρίς την ανάγκη για encoding.

Η προσφορά ισχύει για τους τυχερούς κατόχους των σειρών LA660S, LA667S, LA690S, LA691S, LA740S,LA790V, LA860V, LA970V & LM960V.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση