Τέλος για T3 και Official PlayStation Magazine GR [update]

You are currently viewing Τέλος για T3 και Official PlayStation Magazine GR [update]

Συναδελφικές πηγές αναφέρουν ότι δύο μεγάλα περιοδικά του χώρου των ειδικών εκδόσεων και συγκεκριμένα της τεχνολογίας, τα T3 και Official PlayStation Magazine GR σταμάτησαν τη λειτουργία τους από αυτό το μήνα. Ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα για την αγορά των έντυπων ειδικών εκδόσεων στη χώρα μας από τίτλους στους οποίους εργάζονταν φίλοι και συνάδελφοι καταξιωμένοι στο χώρο. Η κρίση δυστυχώς χτυπά εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και τα έντυπα, ενώ οι εκδότες φαίνεται πως προτιμούν να εκδίδουν τίτλους lifestyle παρά περιοδικά τεχνολογίας.

Οι συνάδελφοι οι οποίοι εργάζονταν μέχρι τώρα σε αυτά τα περιοδικά είναι όχι μόνο έμπειροι στα θέματα της αγοράς και του χώρου, αλλά στη μεγάλη πλειοψηφία τους και φορείς πραγματικής γνώσης. Αυτή η γνώση δεν πρέπει να χαθεί και εμείς εδώ στο FullPC θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Ευχόμαστε σε όλους το τέλος αυτής της περιόδου να είναι μια νέα λαμπρή αρχή για πολλά-πολλά νέα έντυπα ή ψηφιακά.

[update]: Δυστυχώς οι πληροφορίες μας είναι αληθινές. Δείτε εδώ τα τελευταία εξώφυλλα και τα αποχαιρετηστήρια μηνυματα από τα δύο περιοδικά.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση