Έσπασε τα ταμεία το iPhone 5

You are currently viewing Έσπασε τα ταμεία το iPhone 5

Όπως αναμενόταν το iPhone 5 έσπασε κάθε ρεκόρ από προηγούμενο launch iPhone της Apple μιας και το τριήμερο 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου πουλήθηκαν 5 εκατομμύρια συσκευές.

Ο αριθμός είναι πραγματικά εντυπωσιακός και η Apple εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι έχει ήδη εξαντληθεί το αρχικό απόθεμα iPhone 5 της εταιρείας, παρόλα αυτά καθησυχάζει αναφέροντας ότι τα Apple Stores τροφοδοτούνται συνεχώς με νέες συσκευές οπότε οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν είτε να επισκεφθούν ένα κατάστημα είτε να παραγγείλουν τη συσκευή online.

Ας σημειώσουμε ότι το iPhone 5 είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή που μας πέρασε σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία, Γαλλία, Μ. Βρετανία, Χονγκ Κόνγκ, Σιγκαπούρη και Ιαπωνία, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή στις 28 Σεπτεμβρίου προστίθενται 22 νέες χώρες στις οποίες θα ξεκινήσει η διάθεση του και περισσότερες από 100 νέες χώρες μέχρι το τέλος του έτους.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση