H Vodafone έφερε στην Ελλάδα το Napster

You are currently viewing H Vodafone έφερε στην Ελλάδα το Napster

H Vodafone έφερε στην Ελλάδα το Napster, την υπηρεσία με την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε εκατομμύρια τραγούδια παγκοσμίως σε όλα τα είδη μουσικής, απεριόριστα, εύκολα και δωρεάν, από το smartphone, την ταμπλέτα ή τo φορητό σας υπολογιστή. 

Το Napster θα είναι δωρεάν για τους τρεις πρώτους μήνες για τους συνδρομητές της εταιρείας και η διαδικασία ενεργοποίησης είναι η εξής :

– Καλέστε δωρεάν το 1326 από το κινητό σας, για να πάρετε με SMS τον προσωπικό σας κωδικό.
– Με το που λάβετε το SMS με τον προσωπικό σας κωδικό, μπείτε στο napster.gr/vodafone και εξαργυρώστε τον.
– Στη συνέχεια κατεβάστε την εφαρμογή του Napster, ανάλογα με τον τύπο της συσκευής σας και αποκτήστε πρόσβαση σε απεριόριστη μουσική από την συσκευή σας ή το napster.gr από οποιονδήποτε υπολογιστή.

NapVod960

Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται είτε μέσω WiFi / δίκτυου κινητής τηλεφωνίας [όταν είστε σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας επιβαρύνεστε με τις ανάλογες χρεώσεις δεδομένων] είτε με το να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να τα αποθηκεύσετε στην συσκευή σας, για να τα απολαμβάνετε ακόμα και όταν είστε “οffline”.

NapSe960

Όσοι συνδρομητές συμβολαίου φωνής Vodafone ενεργοποιήσουν προγράμματα Internet4Sharing και τον δωρεάν κωδικό Napster μέχρι 31/08 θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την υπηρεσία Napster εντελώς δωρεάν και μετά την πάροδο των τριών μηνών. Η περαιτέρω μηνιαία χρέωση της υπηρεσίας θα είναι προνομιακή σε σχέση με τους μη συνδρομητές Vodafone που θα την απολαμβάνουν με κόστος €6,95/μήνα και μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας.

Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο λογαριασμό μέχρι και για 3 διαφορετικές συσκευές [ανεξαρτήτως PC] και η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των κωδικών.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.