Η Apple προσλαμβάνει επιθετικά πρώην προσωπικό των Google Maps

You are currently viewing Η Apple προσλαμβάνει επιθετικά πρώην προσωπικό των Google Maps

Η Apple βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα για τη νέα εφαρμογή Maps που ήρθε με το iOS 6 λόγο των προβλημάτων που υπάρχουν σε αυτή. Σύμφωνα λοιπόν με πηγές η Apple αυτή τη στιγμή προσλαμβάνει επιθετικά ανθρώπους με εργασιακή εμπειρία στην εφαρμογή Google Maps.
Οι πηγές αναφέρουν ότι η Apple έχει αναθέσει το έργο σε ειδικούς προσλήψεων και έχει δοθεί η εντολή να “παίξουν” επιθετικά και γρήγορα έτσι ώστε να προσλάβουν ακόμα και ανθρώπους που έχουν συμβόλαιο αυτή τη στιγμή με τη Google.

Σίγουρα είναι δέλεαρ να εργαστεί κάποιος για την μεγαλύτερη σε αξία εταιρεία αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, ειδικά τη στιγμή που η επιθετική στρατηγική προσλήψεων της εταιρείας περιλαμβάνει αυξημένες απολαβές και προνόμια. Σύμφωνα μάλιστα με την πηγή που αποκάλυψε την παραπάνω είδηση η Apple διατίθεται να πληρώσει ακόμα και το κόστος μετεγκατάστασης του υπαλλήλου στο Cupertino της California.

Ο ανταγωνισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Πηγή: Slashgear

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση