Η LG διαθέτει στην αγορά των ΗΠΑ 4K τηλεοράσεις στις 55 και 65 ίντσες

You are currently viewing Η LG διαθέτει στην αγορά των ΗΠΑ 4K τηλεοράσεις στις 55 και 65 ίντσες

Τα νέα μοντέλα των 4Κ τηλεοράσεων τη LG που ξεκίνησαν τις πωλήσεις στις ΗΠΑ με τιμές τσουχτερές οι οποίες είναι υψηλότερες από εκείνες του ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα οι τηλεοράσεις της LG διατίθεται προς 6.999 δολάρια για το μοντέλο στις 55 ίντσες και προς 7.999 δολάρια για το μοντέλο στις 65 ίντσες. Οι τιμές αυτές είναι υψηλότερες από εκείνες των ανταγωνιστικών μοντέλων της Samsung και Sony.

Οι νέες τηλεοράσεις της LG προσφέρουν ανάλυση Ultra High Definition, ηχεία 4.1 και ενσωματώνουν upscaler για υλικό χαμηλότερης ανάλυσης.

Η LG ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσει η διάθεση των παραπάνω μοντέλων σε Μ. Βρετανία και Αυστραλία.

Άντε σύντομα να δούμε και το μοντέλο στις 84 ίντσες – ναι αυτό της φωτογραφίας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση