Η LG δίνει δώρο 3 μήνες Netflix με 4K τηλεοράσεις

You are currently viewing Η LG δίνει δώρο 3 μήνες Netflix με 4K τηλεοράσεις

Από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και για δύο μήνες, οι καταναλωτές που αγοράζουν μια 4K UHD TV της LG θα λάβουν δωρεάν 3 μήνες συνδρομή στο Netflix μέσω μιας αποκλειστικής προωθητικής ενέργειας που ξεκινάει τέλη Σεπτεμβρίου.

Όλες οι σειρές τηλεοράσεων της LG για το 2017, συμπεριλαμβανομένων των LG 4K OLED Signature  (μοντέλα W7 & G7), LG OLED 4K (μοντέλα E7, C7 & B7), SUPER UHD 4K (μοντέλα SJ95, SJ85, SJ81 & SJ80) και UHD 4K (μοντέλα UJ75, UJ70, UJ67, UJ63, UJ62), προσφέρουν άριστη εμπειρία streaming στο Netflix καθώς είναι συμβατές με HDR και διαθέτουν μια σειρά λειτουργιών που κάνουν την παρακολούθηση των αγαπημένων σας προγραμμάτων πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ.

Μέσω αυτής της αποκλειστικής προωθητικής ενέργειας, η οποία θα ισχύει για αγορές μέχρι και 23 Νοεμβρίου, οι κάτοχοι των τηλεοράσεων LG 4K μπορούν να απολαύσουν μια ευρεία γκάμα UHD 4K και HDR προγραμμάτων του Netflix, του κορυφαίου δικτύου διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως.

Επιπρόσθετα, οι καταναλωτές μπορούν να είναι βέβαιοι πως οι πιο πρόσφατες τηλεοράσεις τους από την LG θα υποστηρίζουν κάθε HDR περιεχόμενο που προσφέρεται από το Netflix. Οι τηλεοράσεις της LG για το 2017 είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία 4K HDR επιτρέποντας στα προγράμματα του Netflix να μεταδίδονται σε εξαιρετική ποιότητα εικόνας με καλύτερη ανάλυση και πιο ζωντανά χρώματα προσφέροντας στους θεατές μια πιο καθηλωτική εμπειρία.

«Θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε τρόπους να προσφέρουμε στους κατόχους των smart τηλεοράσεων γρηγορότερη, ευκολότερη πρόσβαση σε 4K HDR περιεχόμενο και μια πιο διασκεδαστική εμπειρία θέασης από τις τηλεοράσεις μας»

είπε η κα Έλενα Ζαφειροπούλου, Sales Manager, Home Entertainment της LG Electronics Hellas.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση