Η Sony ενώνει τις δυνάμεις της με τη μουσική βιομηχανία για να προωθήσει τον ήχο υψηλής ανάλυσης

You are currently viewing Η Sony ενώνει τις δυνάμεις της με τη μουσική βιομηχανία για να προωθήσει τον ήχο υψηλής ανάλυσης

Η Sony Europe ανακοίνωσε, σήμερα, μία καινούργια πρωτοβουλία, που θα χαρίσει στους μουσικόφιλους έναν καλύτερο τρόπο για να βιώνουν τις αγαπημένες τους ηχογραφήσεις.

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει μία νέα σειρά προϊόντων της Sony, που καθιστούν τον ήχο υψηλής ανάλυσης μια πιο εύχρηστη, πιο ακαταμάχητη και πιο οικονομική εμπειρία ακρόασης για τους λάτρεις της ψηφιακής μουσικής, σε όλο τον κόσμο. Προς υποστήριξη αυτής της πρωτοβουλίας, επιλεγμένα προϊόντα της Sony θα διαθέτουν προ-εγκατεστημένα κομμάτια υψηλής ανάλυσης, από τη Universal Music Group, τη Warner Music Group και τη Sony Music Εntertainment.

IMG_TA-A1ES_ALL_T

Αυτή η νέα πρωτοβουλία ήχου υψηλής ανάλυσης διασφαλίζει, ότι πέρα από την μεγάλη ευκολία, οι λάτρεις της μουσικής, της σύγχρονης γενιάς, θα έχουν και την ευκαιρία να απολαμβάνουν ψηφιακά download με την ποιότητα ήχου που είχαν, ανέκαθεν, οι δίσκοι LP και τα CD.

IMG_UDA-1_S_SS-HA3_S_ALL_F

Ο σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας είναι το download υψηλής ανάλυσης και η διαδικασία μεταφοράς να γίνονται εύκολα και απλά, χωρίς το μπέρδεμα των πολλών φορμάτ υψηλής ανάλυσης, που υπάρχουν διαθέσιμα. Η Sony, για να συμβάλει σε αυτήν την πρωτοβουλία παρουσίασε, πρόσφατα, κάποια νέα προϊόντα για ψηφιακή μουσική υψηλής ανάλυσης.

IMG_UDA-1_S_ALL_T

Ως βασικό συστατικό αυτής της πρωτοβουλίας, η Sony θα διαθέσει στην αγορά της Ευρώπης επιλεγμένες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, ήχου υψηλής ανάλυσης, με προ-εγκατεστημένα 15 κομμάτια με ήχο υψηλής ανάλυσης, παρουσιάζοντας κάποιες από τις καλύτερες ηχογραφήσεις από καταλόγους, που ξεχώρισαν, από τη Sony Music Legacy Recordings, τη Universal Music και τη Warner Music.

IMG_HAP-S1_S_UCEA_T

Για να εκπαιδευτούν οι καταναλωτές και να ασχοληθούν με τον ήχο υψηλής ανάλυσης, η Sony δημιούργησε ένα νέο portal, στην τοποθεσία http://www.sony.gr/hub/ixos-ypsilis-analysis, το οποίο παρουσιάζει κορυφαία καταστήματα ψηφιακής μουσικής υψηλού ήχου και ενσωματώνει έναν εύχρηστο οδηγό στον ήχο υψηλής ανάλυσης.

IMG_HAP-Z1ES_UCE_T

 

Επιπλέον, η Sony θα παρέχει σε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους υποστήριξη, όπως φυλλάδια προϊόντων, λευκά βιβλία, εκπαίδευση και παρουσιάσεις.

Τα παρακάτω κομμάτια θα είναι προ-εγκατεστημένα σε επιλεγμένα προϊόντα ήχου υψηλής ανάλυσης της Sony:

– Blood, Sweat & Tears, Spinning Wheel

– Dave Brubeck Quartet, Blue Rondo A la Turk

– Miles Davis, So What

– Herbie Hancock, Watermelon Man

– Wynton Marsalis, Lazy Afternoon

– Willie Nelson, Georgia On My Mind

– Santana, Black Magic Woman

– James Taylor, Your Smiling Face

– Luther Vandross, Never Too Much

– Elephant Revivals, Don’t Drift Too Far

– Lara Ruggles, Snowflakes

– Grandkey, Bouquet

– Grandkey, Forget You

– Grandkey, Love Letter

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση