Είσαι μαθητής; Αγόρασε ένα PC, πάρε δώρο ένα Xbox 360

You are currently viewing Είσαι μαθητής; Αγόρασε ένα PC, πάρε δώρο ένα Xbox 360

Το αφεντικό – βλ. Microsoft – τρελάθηκε και έτσι ξεκινώντας από τις 20 Μαΐου οι μαθητές που θα αγοράσουν ένα PC θα πάρουν δώρο ένα Xbox 360, φανταζόμαστε με στόχο την βοήθεια στις σπουδές τους. Η προσφορά αφορά PC με αξία τουλάχιστον 699 δολάρια ΗΠΑ και το δώρο είναι ένα Xbox 360 των 4GB. Για να μην τρέξετε όμως στο κοντινότερο κατάστημα και ζητάτε το δώρο σας, θα σας ενημερώσουμε ότι όλα αυτά τα ωραία θα ξεκινήσουν στις 20 Μαΐου στις ΗΠΑ, ενώ η προσφορά θα ισχύει και για του Καναδούς μαθητές.

Αντίστοιχη προσφορά είχε γίνει και πέρυσι από τη Microsoft αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι οι μαθητές είναι ένα σημαντικό κομμάτι των πελατών της εταιρείας. Φανταζόμαστε ότι έτσι η εταιρεία μπορεί να ανταγωνιστεί την Apple με μεγάλη ευκολία, αφού η Apple είναι γνωστό ότι κατέχει μερίδα του λέοντος στο κομμάτι της αγοράς των φοιτητών και των πανεπιστημίων στις ΗΠΑ.

Λέτε να δούμε κάτι αντίστοιχο και στην Ελληνική αγορά;

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση