Καμπάνια εκατομμυρίων δολαρίων από την Intel για τα Ultrabooks [VIDEO]

Intel Ultrabooks

Η Intel είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής επεξεργαστών στον πλανήτη εδώ και πολλά χρόνια. Αρκετοί θα θυμούνται τις διαφημίσεις της εταιρείας τις προηγούμενες δεκαετίες. Αυτές περιελάμβαναν συνήθως εργάτες από τις clean room εγκαταστάσεις της εταιρείας οι οποίοι είναι ντυμένοι περίπου σαν αστροναύτες. Όλα αυτά φαίνεται αποτελούν παρελθόν πλέον. 

Η Intel αναζητά νέους τρόπους διαφήμισης των προϊόντων και των τεχνολογιών της και σκοπεύει να ξοδέψει πολλά εκατομμύρια δολάρια για να το πετύχει αυτό. Η νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας είναι εμπνευσέμνεη από τα spaggetti western και αφιερωμένη στα Ultrabooks.

Η Intel πιστεύει ότι το 2012 είναι η χρονιά των Ultrabooks και φαίνεται να έχει δίκιο από τις κυκλοφορίες συστημάτων της κατηγορίας το τελευταίο διάστημα από όλους τους κατασκευαστές.

Όπως και να έχει δείτε παρακάτω to video της νέας διαφήμισης της εταιρείας για τα ultrabooks.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση