Κέρδισε ένα καλάθι δώρων έως 1.000 ευρώ από το you.gr

You are currently viewing Κέρδισε ένα καλάθι δώρων έως 1.000 ευρώ από το you.gr

Γιορτινός διαγωνισμός τρέχει στο You.gr ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα καλάθι με δώρα αξίας έως και 1.000 ευρώ αλλά και δωροεπιταγές

Ο διαγωνισμός είναι σχετικά απλός αφού θα πρέπει μέσα από τη σελίδα στο Facebook του You.gr να φτιάξετε το ηλεκτρονικό σας καλάθι με προϊόντα της επιλογής σας κόστους μέχρι 1.000 ευρώ και να περιμένετε τον … Αϊ Βασίλη.

Συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι και στις 4 Ιανουαρίου 2013 το απόγευμα, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου 2013 και θα αναδείξει ένα τυχερό ο οποίος θα κερδίσει όλα τα προϊόντα στο καλάθι του και δύο επιπλέον τυχερούς οι οποίοι θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή των 300 ευρώ και 100 ευρώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση