Νέο λογότυπο για τη Microsoft μετά από 25 χρόνια [VIDEO]

You are currently viewing Νέο λογότυπο για τη Microsoft μετά από 25 χρόνια [VIDEO]

Ο γίγαντας του λογισμικού Microsoft, μετά από 25 χρόνια με το ίδιο λογότυπο αποφάσισε εχθές να παρουσιάσει το νέο ανανεωμένο λογότυπο της, το οποίο όπως φαίνεται συμβαδίζει με το πνεύμα των επερχόμενων Windows 8.

Η προηγούμενη φορά που η Microsoft είχε μια αντίστοιχη ανακοίνωση ήταν τον Φεβρουάριο του 1987 όταν τότε μας παρουσίασε αυτό που μέχρι εχθές γνωρίζαμε ως λογότυπο της.

Η αλλαγή στο λογότυπο έγινε τώρα σηματοδοτώντας, σύμφωνα με την εταιρεία, την αλλαγή τόσο στο τρόπο σκέψης όσο και στα προϊόντα που πλέον προσφέρει στους καταναλωτές. Η στιγμή δεν έχει επιλεγεί τυχαία μιας και το 2012 είναι η χρονιά που η Microsoft θα κυκλοφορήσει τα Windows 8, τα νέα Windows Phone 8, την επόμενη έκδοση του Office, ενώ θα ανανεωθούν και οι υπηρεσίες του Xbox. Σε όλα τα νέα προϊόντα της ο χρήστης θα δει ένα νέο κοινό look, έτσι ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο PC του στο τηλέφωνο του, στο tablet ακόμα και στην τηλεόραση του.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση