Ποια ήταν τα καλύτερα Πρωταπριλιάτικα τεχνολογικά αστεία

You are currently viewing Ποια ήταν τα καλύτερα Πρωταπριλιάτικα τεχνολογικά αστεία

Ο χώρος της τεχνολογίας είναι ο χώρος στον οποίο εξαιρετικά εύκολα μπορεί να παρουσιαστούν … φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Μεγάλες εταιρείες του χώρου εχθές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το ποια θα σας ξεγελάσει περισσότερο. 

Δείτε στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον άρθρο του FullGSM.gr, το οποίο συγκέντρωσε όλα τα video με τις απίστευτες παρουσιάσεις έγιναν εχθές.

Καλή διασκέδαση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση